top of page
LDS_icon_main@2x.png

Cégünk 2002. szeptemberében alakult.

Elsődleges célunk az volt, hogy olyan szolgáltatási portfóliót hozzunk létre, mely partnereink  igényeit szem előtt tartva kínál megoldást a mindennapi kihívásokra, ezzel kivezetve Őket az informatikai megoldások labirintusából.

business_problems.jpg

TEVÉKENYSÉGEINK

graph_on_screen.jpg
d365@3x.png
deeperp@3x.png

Kezdetben informatikai rendszerek kiépítésével és rendszer-üzemeltetéssel foglalkoztunk, majd pár évvel később tevékenységünk kibővült a Microsoft ERP rendszerek bevezetésével, üzemeltetésével, támogatásával.

Az első ERP rendszer bevezetését 2004-ben végeztük, így mára már több, mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.

support@3x.png

Support tevékenységünket 2005-ben indítottuk, és hamarosan ez lett cégünk elsődleges tevékenysége.

Support szolgáltatásunk kapcsán számtalan cég üzleti folyamatait mértük fel, és sokuknak nyújtottunk javaslatot illetve megoldást a folyamatok optimalizálására, 2012-ben ebből indult üzleti tanácsadás szolgáltatásunk. 

support.jpg
tanacsadas.jpg
uzleti_elemzes@3x.png
uzleti_tanacsadas@3x.png

Reporting? Kontrolling?

Power BI adatvizualizáció és -elemzés? 

Vegyük górcső alá, és ha kell, gondoljuk újra az üzleti folyamatokat (BPR), Találjuk meg cégében azt a benne szunnyadó többlet potenciált, amire talán nem is gondolt volna.

Miután feltérképeztük az üzleti folyamatokat és az eredményesség mérőpontjait, hadrendre fogható eszközökkel és optimalizált folyamtokkal tesszük hatékonyabbá vállalkozását, hogy a kiaknázatlan potenciál mérhető növekedésben realizálódjon. 

PZ.png
Pernesz
Zoltán
  • Facebook
  • LinkedIn

alapító tulajdonos

"Ide kéne egy rövid, de velős idézet, gondolat"

A vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, az egyre jobb nyilvántartó szoftverek megjelenésével egyre nagyobb adatmennyisége halmozódott fel a vállalatoknál, napjainkra az adat lett a cégek legnagyobb értéke. Ezeknek a hatalmas adatmennyiségeknek a hatékony elemzése, feldolgozása manapság a cégek sikerének kulcsa. Üzleti elemzés tevékenységünkkel ebben nyújtunk segítséget partnereinknek. 

A Lan-Desk Kft. a kis cégek dinamizmusát és ügyfélközpontú szemléletét megőrizve a mai igényeknek megfelelő komplex megoldásokat tud nyújtani az elsősorban kis- és középvállalati szektorban dolgozó partnerei számára. 

bottom of page